wat te doen in albanië?

Ontdek Albanië

top 10 activiteiten in albanië

Wat te doen in Albanië? Iets wat jij je zou kunnen afvragen. Ontdek de opwinding van Albanië met onze Top 10 Activiteiten lijstjes! Van adembenemende wandelingen door de Albanese Alpen tot avontuurlijke paragliding en culturele ontdekkingen in betoverende musea, deze lijst biedt de perfecte gids voor een onvergetelijke ervaring. Laat je inspireren en plan je ultieme avontuur in het hart van de Balkan!

pexels-photo-1223648.jpeg

Wandeltocht

Van Tirana: wandeltocht Gamti-berg en Bovilla-meer

Dagtrip

Vanuit Tirana: Kruja Kasteel Oude Bazaar & Sari Salltik

Onze Favorieten

Activiteiten en tours

Er is genoeg te doen in Albanië. Kijk naar alle activiteiten die te doen zijn in Albanië door op onderstaande knop te klikken!

Ontdek wat te doen in Albanië: verken de rijke cultuur door traditionele muziek, dans en historische gebouwen. 

Voortbouwend op deze culturele reis, bezoek de levendige markten van Albanië. Hier vind je handgemaakte spullen, lokale lekkernijen en ervaar je de unieke sfeer. Deze markten weerspiegelen Albanië’s diversiteit, van historische invloeden tot hedendaagse gastvrijheid en gemeenschapsgeest.

Albanië’s kustlijn is een verborgen parel, met ongerepte stranden zoals die van Ksamil. Hier vind je kristalhelder water en zachte zandstranden, een serene ontsnapping naar een wereld van rust en natuurlijke schoonheid.

In het ongerepte hart van Albanië vind je uitgestrekte bossen, groene heuvels en heldere rivieren. Deze serene oase is een toevluchtsoord van onaangetaste natuurlijke schoonheid en rust.

Albanië, een verborgen parel voor avonturiers, biedt ruige bergen, mysterieuze oude ruïnes en uitdagende wandelpaden, perfect voor een onvergetelijke ervaring in de wilde, ongerepte natuur.

De Albanese Alpen bieden een ruig, adembenemend landschap voor wandelaars. In de Valbona-vallei wachten uitdagende paden, omringd door torenhoge pieken en pittoreske dorpjes, een ware ontdekkingstocht door ongerepte natuur.

Wat vakantiegangers van Albanië vinden:

Hulp nodig

Vraag om advies

Wij helpen je graag, met vragen, tips of het plannen van je reis